Je gebruikt een sterk verouderde browser. Update je browser voor een betere beleving.

Zorghotel locatie Maasstad Ziekenhuis

Het zorghotel is verbonden met het ziekenhuis. Niet alleen wordt er nauw samengewerkt met de specialisten uit het ziekenhuis, ook is het zorghotel met het ziekenhuis verbonden door een vaste verbinding. Het zorghotel beschikt over 121 hotelkamers; zowel eenpersoonskamers als  tweepersoonskamers. Hier kunnen gasten met hun partner, al dan niet afhankelijk van zorg, verblijven.

Meer informatie of een kamer reserveren

Neem contact op met onze klantadviseur

Foto's

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten

Zorgkaart nederland 8,1

Waarderingen

'Ik vind het personeel heel erg lief, geduldig, en zeker aanspreekbaar'

'Na een 9 dagen ziekenhuisverblijf ben je hier op het juiste adres voor nazorg en begeleiding met medewerkers vol passie en vriendelijkheid'

'Wat een vriendelijk personeel en goede zorgen. Personeel die hun werk met passie doen'

Faciliteiten

De hotelkamers zijn ruim en comfortabel en hebben luxe comfortbedden en een ruime badkamer. Verder beschikken de kamers over een minibar, telefoon en interactief televisiesysteem. Het hotel is vanzelfsprekend volledig rolstoelvriendelijk en ons zorg- en hotelteam staan 24 uur per dag voor u klaar. 

Gasten kunnen in het sfeervolle restaurant terecht voor een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch en het diner met een dagelijks wisselend driegangen menu. In het sportscafé, direct gelegen aan de fysioruimte, kan voor en/of na de training gezellig een drankje of een kop koffie gedronken worden. Al dan niet met een snack of gebakje.

Voor wie

Het zorghotel is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning. 

De reden om voor het zorghotel te kiezen kan divers zijn, maar aanleiding kan zijn dat u wilt revalideren onder professionele begeleiding, u alleen woont, uw woning niet gelijkvloer is of u zich nog niet zeker genoeg voelt om thuis te verblijven.

Kosten

Ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent, u kunt altijd bij Aafje terecht voor GRZ in de zorghotels. Aafje heeft contracten gesloten met alle verzekeraars. Als de verzekeraar de naam ‘zorghotel’ hoort, kan dit nog wel eens tot verwarring leiden, waarna de verzekeraar aangeeft dat u niet bij Aafje terecht kunt. In onze zorghotels wordt revalidatiezorg geboden; eigenlijk dekt de naam revalidatiehotel de lading beter. Voor  GRZ kunt u dus altijd bij ons terecht.

Meer informatie of een kamer reserveren

Videorondleiding

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233

Bereikbaar op ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur

Wij bellen

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

Bel mij terug

Contact via e-mail

Stel uw vraag via ons contact formulier.

Contact

***

Veelgestelde vragen over zorghotels

Ik zou graag het zorghotel van binnen willen zien, is dit mogelijk?

Dat kan! Bekijk de bovenstaande video en volg de tour door ons zorghotel. U kunt ook gratis en vrijblijvend een rondleiding aanvragen. 

Zijn er bezoektijden voor het zorghotel

Nee er zijn geen bezoektijden voor het zorghotel. Bezoek is altijd welkom!

Wanneer kan ik van het zorghotel gebruik maken?

Het zorghotel is speciaal ingericht voor mensen die tijdelijk niet thuis kunnen verblijven. U heeft geen specialistische zorg (meer) nodig, maar er is toch behoefte aan een bepaald niveau van ondersteuning. Dat kan zijn doordat u herstellende bent van een medische ingreep, u wilt revalideren onder professionele begeleiding of doordat u zich nog niet zeker genoeg voelt om thuis te verblijven.
U kunt ook van het zorghotel gebruik maken als uw mantelzorger met vakantie is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Aafje klantenservice op telefoonnummer 088 8 233 233 of via het bovenstaande contactformulier op deze website.

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233

Bereikbaar op ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur